Вітаємо!

Учні комунального закладу «Харківський ліцей №57 Харківської міської ради» брали активну участь у Обласному етапі виставки-конкурсу «Український сувенір», яку проводив КЗ «Харківський обласний Палац дитячо-юнацької творчості». Захід було організовано з метою виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва, залучення до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік.

Вітаємо учнів Харківського ліцею № 57, які посіли призові місця.

Журі відзначило високий рівень представлених на конкурс виробів: І місце в номінації «Зразки традиційних іграшок» посів Водолазський Іван, учень 2-Б класу, керівник Гриценко С.В.; у номінації «Предмети вжитку» І місце - Паславський Денис, учень 11-А класу, ІІ місце – Онищенко Артем, учень 9-Б класу; у номінації «Сучасні дизайнерські вироби» І місце – Овсянникова Єва, учениця 6-А класу; у номінації «Сучасні саморобні іграшки» І місце - Івко Кіра, учениця 8-Б класу, керівник Яковенко О.О. Кожна робота – це краплина унікальності у великому океані таланту.

Роботи переможців конкурсу було направлено до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді міста Києва для участі у фінальному етапі.

Бажаємо нашим учням безмежного успіху, подальших творчих досягнень та бажаної перемоги!

Facebook

Кiлькiсть переглядiв: 41