Вітаємо наших спортсменів!

Спорт відіграє важливу роль в житті кожної людини. Постійні тренування впливають на самопочуття, підвищують імунітет та зміцнюють здоров’я.

Плавання – один із найбільш популярних та приємних видів спорту. Водні процедури відмінно впливають на здоров’я, настрій, самопочуття людини. Заняття плаванням розвивають такі риси особистості, як цілеспрямованість, наполегливість, самостійність, рішучість, сміливість, дисциплінованість, уміння співпрацювати в колективі.

13 жовтня 2023 року відбулися змагання Відкритого осіннього чемпіонату міста Дніпра з плавання. Миронов Макар, учень 7-Б класу нашого закладу освіти отримав три золоті медалі в особистій дистанції на 50 м, 100 м, 200 м та срібло у багатоборстві.

Карате - це один із видів бойових мистецтв. На сьогодні карате - це відмінний інструмент формування й розвитку в дітей таких морально-вольових якостей, як воля, сміливість, відвага, цілеспрямованість, доброта, порядність, рішучість, впевненість. До того ж карате є способом формування міцного здоров’я, незамінних бойових навичок і підтримки фізичної форми.

15 жовтня 2023 року в місті Суми відбувся чемпіонат України з карате серед учнів та студентів. Метою цього заходу було широке залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом, підвищення рівня майстерності спортсменів. Паславський Денис, учень 11-А класу нашого закладу освіти посів ІІ місце у цьому чемпіонаті.

На змаганнях спортсмени мали можливість помірятися силами зі спортсменами з різних регіонів нашої країни. За результатами напружених, емоційних та довготривалих змагань вони посіли призові місця.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів з високим результатом. Бажаємо невичерпної енергії, натхнення та наснаги у підкоренні нових спортивних висот.

Facebook

Кiлькiсть переглядiв: 27