Челендж «Краса і неповторність рідної землі»

Навчити дітей любити рідну країну — це відповідальна справа. Кожен робить це на власний розсуд: дехто розповідає сімейні історії, інші мандрують з малечею красивими містами, показуючи мальовничі пейзажі, на які багата Україна. А можна разом з дітьми виготовляти патріотичні поробки, вкладаючи в них повагу, любов, віру в майбутнє, підтримуючи цим єдність нашої держави.

Під час осінніх канікул учні нашого закладу освіти організували та провели челендж «Краса і неповторність рідної землі», під час якого вони виготовляли поробки, віночки, сувеніри, використовуючи природні матеріали. Ключовим елементом цих композицій обов’язково мав бути один із символів України. Адже зараз виховання в молодого покоління почуття гордості за свою країну, готовності бути гідним громадянином є вагомою потребою держави.

Виготовлення поробок – це праця кропітка, захоплююча і дуже приємна. Під час проведення таких заходів учителі привчають дітей любити та шанувати природу рідного краю, неповторну красу та скарби української землі. Різноманітні сухоцвіти, листочки, коріння, суцвіття приховують у собі невичерпні можливості для творчості. Виготовляючи чарівні поробки, можна не тільки навчитися робити чудові та неповторні речі, а й пізнавати оточуючий світ, розвивати почуття патріотизму, виховувати любов до рідної землі.

Бажаємо всім, хто брав участь у челенджі, мирного неба, світлих надій, упевненості в завтрашньому дні.

Facebook

Кiлькiсть переглядiв: 28