IV Всеукраїнський конкурс «Європа – це я!»

Учні комунального закладу «Харківський ліцей № 57» взяли участь у щорічному IV Всеукраїнському конкурсі «Європа – це я!» і стали переможцями.

Це – міжпредметний конкурс, який включав у себе завдання різного рівня. Питання мали загальний характер. Учні з задоволенням відповідали на питання з історії, географії, природознавства, літератури, музики та культури Європи. Основною метою конкурсу була популяризація знань про Європу серед учнівської молоді, розвиток дослідницьких здібностей учнів, підвищення інтересу до ознайомлення з європейськими цінностями, досягненнями та культурою.

Вітаємо Красікову Анастасію, Середу Єву, Гончаренка Максима, учнів 10-Б класу; Паславську Марію, Катихіну Марію, Гуріну Інну, учениць 6-Б класу. Дякуємо керівнику команд Красіковій Вікторії Сергіївні, вчителю англійської мови, за організацію роботи щодо впровадження суспільних пріоритетів сьогодення.

Нехай для вас не буде нічого неможливого, нехай ніколи не згасає сила вашого оптимізму та цілеспрямованості. Бажаємо усім, щоб мрії і задуми збулися. І ви мали енергію будувати заможну, сильну, незалежну Україну.

Facebook

Кiлькiсть переглядiв: 34