16.11.2019-Учні нашого навчального закладу відвідали освітньо-профорієнтаційний захід "День відкритих дверей", який проходив на базі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

Серед гостей були вихованці Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» м. Есхар, Авіаційного навчального кадетського центру імені Данила Дідика ГФ «Цивільний повітряний патруль» та учні випускних класів середніх шкіл Харківщини та інших куточків України.

Особливу увагу було приділено доведенню переліку конкурсних предметів для реєстрації та складання зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році та вступних випробувань, які мають складати вступники до нашого вишу.

Керівництво факультетів, науково-педагогічні працівники університету ознайомили гостей з навчально-матеріальною базою нашого університету, розповіли про умови вступу та перелік спеціальностей, за якими проводиться підготовка курсантів.

Окрім цього, для гостей провели екскурсії по спеціалізованим навчальним класам, в яких курсанти вивчають будову авіаційних двигунів, продемонстрували навчально-тренувальні комплекси вертольоту Мі-8МТВ та літака Л-39 «Альбатрос».

В свою чергу, начальники кафедр розповіли про особливості підготовки курсантів за тією чи іншою спеціальністю. Абітурієнти мали змогу поспілкуватись безпосередньо з курсантами, які навчаються в університеті, дізнатись з “перших вуст” про навчання та курсантське життя, як воно є.

/Files/images/2019_2020/1611-kojedub/IMG-e42df624910c2550a5046516b83318a8-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 62